Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Събувам се, защото за мен е много важно независимо от времето вътре по всяко време да е чистота.
    А и по това време полирах педалите, сега са със защита и няма проблеми.

За мен колата вътре е храм, не съм мърляч.
    За мазди не ми говори, камо ли ги сравнява...не сме си купули щото са курници, не защото не можем.
    Можем да поддържаме 159, караме си и да ти кажа, няма такова осещане, невероятно е просто...
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Стига с тези мазди,тва си е чист Форд,изключително ниско ниво на материалите в тях.Няма нищо общо с мазда от преди време за жалост.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Ачо, гроздето не е кисело, щото отдавна си берем
        Просто не е гот тази мазда. Разхода, хич не ме интересува, карам по 8к км на година, все ми е тая дали една кола гори 1-2 лира отгоре..

Просто 2 години се возя на 159, и се повече ми харесва със всеки изминал ден. Ункална кола просто, бих я купил отново ако можех да върна времето назад.

- http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7vhpp7
        Вземайте без да се замислите, уникално е найстина като порасна ще си купя една....
        Това направо е незаконно, да се постне в този форум линк към подобие на кола с характеристики: 1.8 - 120 КОНЯ !!! 2013г. Не се шегувайте.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Да сравнявате нова кола и 20+ годишна е абсурдно. Ако имате парите за нова няма и да се замислите за дърт таралясник, но все пак трябва да се намира някакво успокоение, че новите коли са бавни, с материали от рециклирани химикалки и тн.
          Аз винаги съм имал една кола за развлечение - Алфа ромео или БМВ и една кола за работа - нещо японско - Тойота или Мазда. През ръцете ми са минали хиляди коли.
          Маздите са много здрави и издръжливи по нашите пътища, новия дизайн е много добър и за това свидетелстват продажбите на нови автомобили. Алфа ромео умира за съжаление. Сега имам 159, не знам какво се фанатизирате, но това си е красив Опел вектра.
          GTV

Comment

• Винс, може ли сме да си купим нова и сме избрали такава на малък пробег и години....на цената на новата....

Маздата е адски грозна, нямам думи...
            Случайно всички опели ги познавам поради други причини, нямаш си идея за какво говориш!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Това направо е незаконно, да се постне в този форум линк към подобие на кола с характеристики: 1.8 - 120 КОНЯ !!! 2013г. Не се шегувайте.
              Друго си е да изкараш 140 кс, като ГоуфО през 86-та
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                Да сравнявате нова кола и 20+ годишна е абсурдно. Ако имате парите за нова няма и да се замислите за дърт таралясник, но все пак трябва да се намира някакво успокоение, че новите коли са бавни, с материали от рециклирани химикалки и тн.
                Аз винаги съм имал една кола за развлечение - Алфа ромео или БМВ и една кола за работа - нещо японско - Тойота или Мазда. През ръцете ми са минали хиляди коли.
                Маздите са много здрави и издръжливи по нашите пътища, новия дизайн е много добър и за това свидетелстват продажбите на нови автомобили. Алфа ромео умира за съжаление. Сега имам 159, не знам какво се фанатизирате, но това си е красив Опел вектра.
                Е го поредния,я кажи кое точно В 159 е Опел,като изключим гадната им скоростна кутия скапаните бензинови мотори ??????

П.С.Като знаете толкова за Мазда,чели ли сте за великите им дизелови мотори,колко са убави и как раждат малки Маздички на по 120 000 км. ????? Имам 2 познати дето реват до ден днешен с Мазда 5 от хубавия им дизел !!!!! От японците само Хонда правят читави дизели !!!!
                Last edited by Mury; d.m.y г., 10:41.
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Това направо е незаконно, да се постне в този форум линк към подобие на кола с характеристики: 1.8 - 120 КОНЯ !!! 2013г. Не се шегувайте.
                  Е то понеже 159 с 1.9-120к.с. е нещо извънземно
                  sigpic

Comment

• ама е гъвкаво
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• Какво и е грозното на Маздата нещо ви прихлопва дюшемето ..
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• е са некой трябва да рекне нещо са бмв и си е.а мамата ще стане пожар
                        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Мурджев е прав за дизела на мазда,но то да си вземеш мазда дизел е все едно да си купиш 2.0 JTS Selespeed ... като Шестица от ТоТо-то
                          Иначе всеки си кара квото го кефи,ама тука малко се престарахме с някой изказвания си мисля.. май Радко ше Чисти скоро
                          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Мурджев е прав за дизела на мазда,но то да си вземеш мазда дизел е все едно да си купиш 2.0 JTS Selespeed ... като Шестица от ТоТо-то
                            Иначе всеки си кара квото го кефи,ама тука малко се престарахме с някой изказвания си мисля.. май Радко ше Чисти скоро
                            Я съм за БМВто бе, онова 7 годишното е по-кола от сите Алфи, са ако си говорим честно. Е Иво да каже той що мисли като собственик на 59ка.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                              Мурджев е прав за дизела на мазда,но то да си вземеш мазда дизел е все едно да си купиш 2.0 JTS Selespeed ... като Шестица от ТоТо-то
                              Що бе .. кво му е на JTS Sele-то ?
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Убедихте ме че от алфата по-добро няма Ще си купя още една да ми стане още по-хубаво...
                                Свестете се малко, говорим за кола която в чужбина вече е отпадък...
                                GTV

Comment

Working...
                                X